Vi kan renovere dit hus fra kælder til kvist

Det kan have stor charme at bo i et ældre hus, men ofte kræver det også en kærlig hånd at få gammelt til at se ud som nyt. Tømrer – & Snedkerfirma Øllgaard kan hjælpe dig med at renovere dit hus fra kælder til kvist. Fra køkken, bad, gulve og lofter til vinduer, døre, tag og terrasse.

Få et tilbud på renovering >>>

Vælger man at bo i et ældre hus, vil det naturligvis være præget af tidens tand. Til gengæld giver det også mange muligheder for at sætte sit eget præg på boligen – og mulighed for at være kreativ, for at udnytte boligens muligheder og begrænsninger optimalt.

Få tilskud med BoligJobordningen

Laver du energi- eller klimaforbedringer på din bolig kan du i 2017 få tilskud til arbejdet med BoligJobordning. Der gives i alt op til 18.000 kr. i tilskud via BoligJobordningen. Et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til energiforbedringer og/eller klimatilpasning og et fradrag på 6.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til serviceydelser – fx rengøring, børnepasning og havearbejde. Dette arbejde behøver altså ikke være ’grønt’, fradraget skal modvirke sort arbejde.

Læs mere om BoligJobordningen >>>